Meehelpen

Samen staan we sterker dus uw hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Meehelpen als kind of groep

Ook jij kunt zelf meehelpen om kinderen in ontwikkelingslanden te laten lezen.

Meehelpen als school

Als school kunt u ook een bijdrage leveren aan My Book Buddy. Wat past er nu beter dan met een groep leerlingen geld in te zamelen voor boeken voor kinderen in arme landen? Op deze pagina vindt u 4 uitgewerkte lessuggesties om samen met uw groep of klas te volgen.

Meehelpen als student

Als (Pabo)-student kun je meehelpen om het My Book Buddy programma op locatie te realiseren en te implementeren. We bereiden je in Nederland goed voor op deze reis en het verblijf in een ontwikkelingsland. Als je interesse hebt mail ons je cv en de periode wanneer je beschikbaar bent. We nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een introductiebijeenkomst. Mail naar info@mybookbuddy.nl

Meehelpen als bedrijf

Ook de inzet van bedrijven en organisaties wordt zeer op prijs gesteld. Dit kan door een materiële maar ook fysieke donatie. U kunt ook uw eigen school of weeshuis in het buitenland helpen aan een boekenkast met inhoud. U zorgt voor de inkomsten en wij zorgen voor de uitvoering. Lees verder…

Doneren aan My Book Buddy

Iedere donatie wordt met open armen ontvangen. Hoe meer inkomsten wij hebben hoe meer kinderen in armen landen kunnen leren lezen en leren door te lezen. Er bestaat ook nog een andere vorm van donatie. Lees hier alles over schenken en nalaten.

Reisgenoten

My Book Buddy kan niet bestaan zonder vrijwilligers en sommige van deze vrijwilligers helpen ook mee op locatie. Lees hier meer over onze reisgenoten.